KSA Sint-Amandus Erembodegem

Eetfestijn

Afhaal & levering editie

Welkom!

Bestellingen zijn afgesloten!

KSA Sint-Amandus organiseert dit jaar een corona-proof 'take-away & delivery'-eetfestijn.

De originele datum is verplaatst naar zaterdag 17 en zondag 18 april!.

Lees hieronder verder voor meer informatie!
 

Wij bieden jullie lekkere huis-bereide topgerechten aan:

stoofvlees, balletjes in tomatensaus of vegetarische lasagne, vergezeld van een flesje bier of wijn naar keuze.

Brownies als dessert en tombola-lotjes voor een biermand maken de beleving compleet.


Geniet meteen thuis van onze verse maaltijden of vries ze in voor later. De gerechten worden verpakt in microgolf/oven-bestendige verpakkingen.

We leveren alle bestellingen met veel plezier en gratis aan huis binnen een straal van 7,5km (zie kaart). Je kan ze ook op een veilige manier komen afhalen op ons KSA-heem.
(Hekelgemstraat 57, 9320 Erembodegem)

Betalen gebeurt onmiddellijk en online via het vertrouwde Bancontact na het plaatsen van jouw bestelling.

Je krijgt automatisch een bevestiging van betaling en bestelling in je mailbox. Check zeker ook je spam als je de mail na enkele minuten niet ziet verschijnen in je inbox.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun en smakelijk!

Update 15 maart: nieuwe datum! 

Het verbod op afhaal/leveringsacties is sinds 1 maart 2021 opgeheven. Daarbovenop laat de uitbreiding van de buitenbubbel naar 10 personen ons ook toe om al onze gerechten zelf te bereiden in een veilige setting. De combinatie van beide versoepelingen zorgt ervoor dat ons eetfestijn eindelijk zal kunnen doorgaan! 

 

Het weekend van 17 en 18 april zal Erembodegem en omstreken overspoeld worden met de heerlijke geur van vers stoofvlees, ballekes in tomatensaus of vegetarische lasagne. Uw originele bestelling is uiteraard nog steeds geldig. Bijbestellen of een nieuwe bestelling plaatsen voor vrienden en/of familie blijft natuurlijk ook mogelijk. 

 

Aangezien het eetfestijn op een nieuwe datum valt, willen we iedereen de kans geven om een nieuw, gepast tijdsslot te kiezen. Via deze link (https://forms.gle/m7y8eWhf8gzNv29B7) kan u al uw gegevens invullen en vervolgens ook uw leveringsmethode (afhaal/levering) kiezen in combinatie met uw gewenst tijdsslot. 

 

We begrijpen dat de nieuwe datum misschien niet voor iedereen past. Vandaar heeft u nog tot 5 april de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Het betaalde bedrag (-2% administratiekosten van Bancontact) zal u dan teruggestort worden. Annuleren kan door een mail te sturen naar info@ksa-sint-amandus.be met vermelding van jouw bestelnummer. 

 

We zijn zeer dankbaar voor jullie vertrouwen en geduld de voorbije maanden. We staan dan ook te popelen om binnenkort onze verse maaltijden aan jullie te serveren! 

 

Tot snel!

 
Levergebied
 

0497 44 18 40

info@ksa-sint-amandus.be

Hekelgemstraat 57,
9320 Erembodegem

©2020 by KSA Sint-Amandus